15 syyskuuta 2008

Tuomari Orvelli, osa 2

Tuomari Orvelli: Te laitoitte Natsi-Saksan hakaristilipun parvekkeellenne ihmisten silmien eteen?
Syytetty: Niin tein.

Tuomari Orvelli: Miksi?
Syytetty: Miksi en?

Älkää pilkatko oikeutta älkääkä yrittäkö esiintyä viisaampana kuin olette.
En.

Miksi siis laitoitte lipun parvekkeellenne?
Kai siinä oli useita syitä. Yksi oli se, että halusin nähdä reaktion.

Oletteko tyytyväinen reaktioon ja syytettynä olemiseen?
Mikäs tässä ollessa.

Halusitteko kiihottaa kansanryhmää vastaan?
Kyllä, kaikkia kansanryhmiä vastaan, sillä ne on kaikki perseestä.

Mutta kuuluttehan itsekin suomalaisten kansanryhmään.
Niin, ja sekin ryhmä on perseestä, kun hakaristisymboli saa niiltä kuolan valumaan huutaessa tuomiovaatimusta minulle.

Mutta symbolilla halusitte kiihottaa juutalaisia vastaan?
Onko juutalaiset kansanryhmä?

Se on riittävästi siihen verrattava ryhmä, ja on tuomittavaa että hyväksytte juutalaisten holokaustin ja muut natsien massamurhat sekä sodat. Ja kannatatte Hitleriä.
Anteeksi tuomari Orvelli, mutta panin vain natsilipun esille, joten kuinka voitte yhdestä lipusta päätellä ajatukseni?

Natsilippua ei panna muusta syystä esille. Vai miksi muka sen laitoitte?
Nähdäkseni reaktion.

Oletteko tyytyväinen reaktioon?
Mihin tahansa reaktioon on syytä olla tyytyväinen, sillä Suomen tiedostavat tahot ovat vaipuneet syvälle omahyväiseen erinomaisuuttaan korostavaan oikeamielisyyteen.

Hakaristi edustaa vihaa ja sitä se on tuonut tässäkin tapauksessa, ymmärrätteko sen?
Tokihan tuon ymmärrän. Ne rauhaa rakastavat tiedostavat punavihreät hymyilevät päät ovatkin täynnä vihaa. Tekopyhiä ovatten. Minä taasen en vihaa sen enempää kuin ennenkään, mutta minua vihataan entistäkin enemmän.

Sitä se symboli edustaa, kadutteko?
Enhän toki. Itse näen asian niin, että jos yksi natsilippu saa tuollaiset mittasuhteet, niin väessä on paljon patoutunutta vihaa joka etsii kohdettaan. Siitä kansan riveissä olevasta vihatynnyristä teidän pitäisi olla huolissaan, sillä se tulee pian murskaamaan nykyisen Suomen järjestelmällisen yhteiskunnan ja ajamaan lähes kaiken kaaokseen.

Väitättekö, että yrititte vain herättää keskustelua Suomen edusta ja tulevaisuudesta?
En. Keskustelu on kyllä tarpeellista, mutta aika on jo ajanut sen ohi, että pelkällä keskustelulla asiat saataisiin korjaantumaan. Seuraavaksi tulette kokemaan syrjäytyneiden massojen kontroloimattoman vihan ja väkivallan kun verivirrat kaduillanne valuvat. Tuomarina tulette sitten heittämään ns. syylliset vankilaan, ja samalla tilanteen aikaansaaneet punavihreät vallanpitäjät ovat toimiinsa tyytyväisiä ja pitävät syyllisinä muutamaa natsia ja yhtä joka pani natsilipun parvekkeelleen.

Tekö suunnittelette vallankumousta ja verisiä mellakoita kaduille?
En, tuomari Orvelli, en. Minä kerroin tulevaisuuden. Itse olen silloinkin vain sivustaseuraaja. Se on vääjäämätön lähitulevaisuus. Sikälikin mielestäni tämä oikeudenkäynti ja syytteet minua vastaan ovat vain yritys pitää systeeminne pintakerros kirkkaana.

Ettekö pidä itseänne syyllisenä?
En. Nykyään ihmiset eivät reagoi suunnilleen mihinkään. Teidän tulisi miettiä miksi hakaristi saa niin monet reagoimaan ja suunniltaan.

No voisitteko kertoa oman näkemyksenne siihen?
Ylempänä jo mainitsin, mutta mahdollisesti hakaristi ja etenkin Natsi-Saksan valtiolippuna ollut punamustavalkoinen natsilippu ja sen symboli sisältää yliluonnollista voimaa. Se saa ihmiset nousemaan uudelle tasolle ja avartaa tajuntaa.

Oletteko järjissänne?
Mahdollisesti en ole. Tai siis olen täysin hullu. Toinen mahdollisuus on se, että en olekaan hullu vaan muut ovat. Miltä teistä, tuomari Orvelli, tuntuu? Oletteko järjissänne?

Yritättekö pilkata oikeutta vai saada itsellenne mahdollisimman suuren tuomion?
En, yritän vain saada jotain tolkkua ja järjenhiventä tähän. Jos hakaristi ei sisällä yliluonnollista voimaa taikka vihaa, niin mistä se viha sitten tulee? Vaihtoehtona näen vain sen mahdollisuuden, että sen vihan on oltava teissä ja muissa rauhallisissa ihmisissä itsessään. Pystytte jonkinlaisella valheellisuudella piilottamaan sen jopa itseltänne.

Palataan tähän oikeuden pääasiaan eli syyllisyyteenne. Natsi-Saksassa teidät olisi itse jo pantu kaasukammioon ja oikeuden pöytäkirjat olisi sitten poltettu, joten ette kai voi kannattaa sellaista järjestelmää?
Enhän minä kannatakkaan, ainakaan sellaisessa muodossa että minut heitettäisiin kaasukammioon. Päinvastoin yritän estää Suomen muuttumasta sellaiseksi. Sitäpaitsi tehän tässä yritätte kieltää sanomisiani ja liputtamistani. Itse haluaisitte natsilipun ja väärät mielipiteet poltettavaksi roviolla.

Hetkinen, oletteko te se sama tyyppi aikaisemmasta oikeuskäsittelystä, jossa tuomitsin runokirjanne Syitä ja seurauksia polttoroviolle? Tai siis takavarikoitavaksi.
Juu, sama olen.

Miten olette jo päässeet uudelleenkoulutusleiriltä ja jatkaneet tällaisia tempauksia?
Siellä tuli kouluttajille jokin massasairaslomahässäkkä ja osa tapauksista päästettiin sitten vapaaksi ennenkuin aivopesu saatiin loppuun suoritetuksi. Minä pääsin sitten pois ensimmäisten joukossa, kun jonkin kumman syyn takia juuri kaikki minun kouluttajani joutuivat sairaslomalle akuutin stressin ja hermoromahduksen vuoksi.

Ai jaaha. Vai niin. No kai niillä oli sitten kertynyt ongelmia, jotka yhtäaikaisesti vain sattumalta purkautuivat.
Niin minäkin luulen.

Mutta pysytään nyt sitten vain tässä varsinaisessa oikeuden aiheessa. Lipullanne olette selkeästi syyllistynyt kiihottamiseen kansanryhmää vastaan.
Minä en ole siitä niinkään varma, joten jos minulla on jotain oikeuksia puolustuksen suhteen, niin haluaisin että syyttäjän pitää tuoda yksi kustakin sellaisesta kansanryhmästä jota vastaan olen kiihottanut puolustuksen kuultavaksi. Siis juutalaisen, kommunistin, muslimin ja mitä vastaan sitten minun on todettukin kiihottaneen, jotta saisimme tietää, että millainen kiihotusreaktio on tapahtunut. Ja sitten myös yksi sellainen, joka on kiihottunut niin paljon, että sitä voidaan pitää kiihottumisena kansanryhmää vastaan. Toki kun syyttäjä tuo tuollaisen, niin sitten oikeus voi samalla tuomita tuon henkilön vankilaan, kun se on toiminnan tasolla tehnyt saman jota minä olen tehnyt vain ajattelutasolla. Ja koska perustuslakinne mukaan ihmiset ovat tasa-arvoisia eikä heitä saa luokitella etnisyyden, uskonnon eikä mielipiteen vuoksi, niin oikeus sitten voi samalla tuomita kansanryhmän edustajan tasa-arvon vastustajana.

Täh?
Te, tuomari Orvelli, näette tämän asian vain omien punavihreiden lasienne läpi. Teidän tulisi ymmärtää kokonaisuus ja todellisuus, syyt ja seuraukset. Ette voi vain tuomita minua ilman perusteluita. Tuomio ei saa perustua ylimalkaiseen mitäänsanomattomaan puppuun vaan se pitää yksilöidä lakienne mukaisesti.

Tuomari Orvelli: Kyllä minä tiedän, kuinka minun pitää tuomarina toimia, joten lopettakaa näsäviisautenne. Minun oikeussalissa noudatetaan aina lakia ja puolustus saa aina kaikki puolustukselle kuuluvat oikeudet. Joten oikeudenkäynti keskeytetään ja suoritetaan uudestaan kun syyttäjä on saanut päätettyä, ketkä hän ottaa syyttäjän todistajiksi.

Syyttäjä Öllimanni: Eikö voitaisi vain tuomita syytetty läpihuutojuttuna, kuten ennenkin vastaavissa tapauksissa on toimittu?

Tuomari Orvelli: Öh, tuota, eihän me sellaista olla tehty ... vaan toimittu oikeuden ja lakien mukaan. Lisäksi asia siirretään toisen tuomarin käsiteltäväksi.

Syyttäjä Öllimanni: Eihän tuomaria tarvitse vaihtaa uutta oikeudenkäsittelyä varten.

Tuomari Orvelli: Kyllä tarvitsee, sillä minä olen loman tarpeessa. Syyttäjä hoitaa hommansa. Asia on tältä osin loppuunkäsitelty.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi mikä juttu, tosin toivon että oikesti teet tämän kaiken nähdäksesi reaktion, etkä ole mikään ihmisvihaaja, rasisti tms..

Anonyymi kirjoitti...

Hieno homma että vähän pistät pöllyämään. Ainakin Hesarin vihervasemmistolaisen toimituskunnan olet saanut puhkuamaan kiihkovihaa :)

Anonyymi kirjoitti...

onkohan tämä blogi kuitenkaan sen oikean natsilippuhemmon... ?

Kertoja kirjoitti...

"onkohan tämä blogi kuitenkaan sen oikean natsilippuhemmon... ?"

On.

Ensin oli tämä Natsi-Saksan valtiolippu http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Hakaristilippu+kuumensi+tunteita+Tilkantorilla/1135239409988?ref=rss

Kun se varastettiin, niin sitten tämä http://www.iltalehti.fi/helsinki/200809188286840_hi.shtml

Viimeksi oli 2 lippua http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Hakaristilippu+liehuu+yh%C3%A4+parvekkeella+Pikku+Huopalahdessa/1135240016121?ref=rss

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut hienosta lipputempauksesta! Olen nauranut kippurassa seuratessani mm. HS:n tiedostavien tyttöjen ja poikien rimpuilua.

Minua jaksaa joka päivä yhä uudelleen hämmästyttää miten pihalla poliitkot ja ns. laatulehtien toimittajat ovat. Perustuslaki ja moraali ollaan valmiit heittämään vessanpönttöön heti kun joku haastaa virallisen liturgian. Tarkoitus pyhittää näemmä heille keinot taistelussa "hyvän" puolesta "pahaa" vastaan.

Markku

Anonyymi kirjoitti...

Loistava.

Anonyymi kirjoitti...

Bzc j enf b free porn, porn. Bfm x, ess vfjxon|lso smvwfiq h on ba.