30 toukokuuta 2007

Mokakulttuurisuus

Olen perehtynyt monikulttuurisuuteen eri näkökulmista usean vuoden ajan ja hallitsen monikulttuurisuuteen liittyvät asiat. Monikulttuurisuuteen liittyvät asiat voidaan jakaa kahteen pääryhmään: 1) Monikulttuurisuuden edut ja 2) monikulttuurisuuden haitat. Käsittelen näitä lyhyesti ja tyhjentävästi:

1) Monikulttuurisuuden edut. Näitä on erittäin paljon ja ne ovat erinomaisia, mutta toimivat ainoastaan teoriatasolla.

2) Monikulttuurisuuden haitat. Näitä on erittäin paljon ja ne ovat erittäin haitallisia, sillä ne toimivat käytännössä.

Yhteenvetona monikulttuurisuudesta voi siis sanoa, että se on kommunismin tavoin kaunis teoriassa, mutta kammottava käytännössä.

Älykkäät ihmiset harvoin kannattavat monikulttuurisuutta, sillä he ymmärtävät että käytännössä se ei toimi ja aiheuttaa väestölle erittäin suuria ongelmia.

Miksi kuitenkin jotkut älykkäätkin ihmiset kannattavat monikulttuurisuutta? Siihen on muutamia syitä:

1) Ne eivät suostu myöntämään olleensa 10 vuotta sitten väärässä kannattaessaan monikulttuurisuutta. Myöntäessään monikulttuurisuden olleen suden jo syntyessään, he tunnustaisivat olleensa väärässä. Jotkut ihmiset nyt vain ovat kauhean jääräpäisiä, eivätkä suostu tunnustamaan tosiasioita. Kommunismissakin syyttömänä teloitetut kannattivat Stalinia viimeiseen asti uskoen että teloitusjoukon eteen joutuminen oli vain väärinkäsitystä.

2) Ne antavat tunteilleen vallan. Moni 6:n tai 8:n ällän ylioppilasneitokin hurahtaa luuseriin. Moni hurahtaa uskontoon. Tai monikultuurisuuteen jota ei turhaan verrata uskontoon, sillä samanlaista vankkaa uskoa sekin vaatii. Tunteidensa takia moni on tuhonnut elämänsä. Se kai pitää sallia vapaan tahdon mukaisena toimintana. Monikulttuurisuuteen rakastumisen vuoksi ei saa kuitenkaan tuhota valtiota. Siksi monikultturisuusrakkaus on tuomittavaa.

3) Ne ajattelevat vain omaa etua. Monikulttuurisuuteen negatiivisesti suhtautuvia pidetään tiedotusvälineissä rasisteina, joten mieluumminhan sitä on kaikkien kaveri välittämättä mistään suuremmista kuvioista kuten Suomen tuhoutumisesta.

4) Ne saavat palkkansa monikulttuurisuuteen liittyvistä työpaikoista tai joku lähisukulainen on maahanmuuttaja tai maahanmuuttajan lapsi.

2 kommenttia:

Mohammed caricaturecontest in Finland kirjoitti...

Lapsipornon ja pedofilian vastainen taistelu on käynnissä Muhammed pilakuvakilpailun kautta

Osallistu sinäkin järjelläsi ja tuo tuttavasikin mukaan kansakuntamme puolustamiseen pedofiliaa, lapsiseksiä, lapsimorsiamia jne täynnä olevan rikollisen islamin vastaiseen kriittiseen pilakuvakilpailuun

Tervetuloa pedofiilirikollinen profeetta Muhammed ja islam kriittiseen pilakuvakilpailuumme Suomessa

http://mohammed-caricature.blogspot.com/

Suomen kristityt ajattelijat Tampereelta

Tampereella kaikkien ajattelevien ja isänmaataan rakastavien ykkösehdokas lokakuun kunnallisvaaleissa 2008 maahanmuuttoa ja islamia vastaan on tamperelainen Seppo Lehto

Prophet Muhammed Caricatures kirjoitti...

Hello muslims christians

Seppo Lehto muhammed caricaturist from Finland has done a video to you

http://www.dailymotion.com/video/x4n4t6_finnish-muhammed-caricature-artist_politics

Look at more from http://muhammed-caricature-contest.blogspot.com